Wie Ben  Ik

Adam Cullinan MijnChiro

Ik heb een chiropractie achtergrond in mijn familie. In 1938 werd mijn grootvader één van het eerste chiropractoren in Zuid-Afrika. Hij heeft altijd een drukke praktijk in Johannesburg gehad. Toen hij zijn praktijk opgaf en naar het platteland verhuisde, kwamen mensen van heinde en ver naar hem toe komen om door hem behandeld te worden.

Het was voor niemand een verrassing toen ik besloot om chiropractie te gaan studeren. Ik was altijd al gefascineerd door gezondheid in het algemeen maar zeker in het functioneren van het menselijke lichaam. In 1998 studeerde ik af aan het Durban instituut van Technologie met een masters in chiropractie. 17 jaar lang heb ik mijn eigen praktijk in Johannesburg gehad. Ik behandelde veel verschillende mensen. Van een 1 week oude huilbaby tot sportmensen tot mensen met hernia’s. Zo nu en dan behandelde ik ook de hondjes en katjes van mijn patiënten.

Zelf heb ik een enorm actief en sportief leven en ik weet dus hoe het erg het is om blessures of rugklachten te hebben. Het kan je leven helemaal veranderen. Ik hou van chiropractie omdat het een hele effectieve manier is om pijnklachten te behandelen maar ook om het algemene zenuwstelsel in optimale conditie te houden. Ik heb gemerkt dat veel de ‘bijwerkingen” van chiropractie heel positief zijn zoals beter slapen, een betere concentratie en een beter algeheel welbevinden.

Ik beschouw de gezondheid van de wervelkolom als een belangrijk deel van ons algemene welzijn. Net zoals wij aandacht aan ons hart en cholesterol geven, zouden wij ook zoveel aandacht aan de wervelkolom moeten geven.

Meest Voorkomende Klachten

Beschrijf de mensen die bijdragen aan de website en uw idee. Uw bezoekers zullen het op prijs stellen meer over u te weten.

Onderrug gerelateerde klachten

Nek Gerelateerde Klachten

Hoofdpijn

Klachten bij Zwangerschap